Workshops

Thema workshops

Er worden regelmatig workshops gegeven met een speciaal thema.
Voor de Qgong cursisten worden deze meestal op woensdag avond of een zondagmiddag gegeven.
Een workshop is ook te boeken op een door jou gekozen datum en tijdstip voor minimaal 2 personen.


12 Rivers of Qigong

In deze Qigong-sessie doen we oefeningen voor de  orgaan-meridiaan van Long White Cloud uit de traditie van de Hua- familie
Deze oefeningen stimuleert de 12 meridianen die specifiek met de organen zijn verbonden en zorgen voor een goede doorstroming.

Between heaven and earth
We doen oefeningen voor de 8 belangrijke meridianen ten behoeve van o.a. bloedsomloop, zenuwstelsel, bindweefsel, botten, gewrichten, etc
De oefeningen helpen bij het verplaatsen en richten en daardoor verversen van energie.

Swimming dragon
Een qigong sessie met “Swimming dragon” en andere oefeningen die fijn zijn voor je rug.
Voor een flexibele ruggengraat, masseren van interne organen, een goede geestelijke en fysieke balans; zorgt voor goede doorstroming in de zenuwbanen langs je wervelkolom.

5 Animals Wu Xing Xi
Prachtige oefeningen die de bewegingen verbeelden van de  Beer, Aap, Tijger, Hert en Vogel. Ze zijn verbonden met de organen en de 5 elementen.
Voor souplesse en kracht in ontspanning, stimuleert de interne organen en bloedsomloop.

Tekenmeditaties
Er zijn diverse tekenmeditaties met een eigen thema. De tekenmeditaties worden vooraf gegaan door enkele Qigong oefeningen. Een tekenmeditatie wordt begeleid door klankschalen en chimes. 

lees meer over Tekenmeditaties….

Klankreis
Door verschillende instrumenten wordt je meegenomen op een reis van diepe ontspanning. Lees meer over deze weldadige klankreis…..

De tijdsduur van een Thema-workshop is 1,5 uur en het kost € 15,-

Aanmelden of info

Cursus
Wanneer je na een workshop het geleerde graag goed wilt onthouden of dieper op achtergronden van de bewegingen in wilt ingaan, dan kun je instromen bij de doorlopende cursus in blokken van 5 lessen.
Een cursusblok kost  € 30,- p.p. (als je instroomt betaal je vanaf de les dat je instroomt, dat mag dus ook als de cursus al begonnen is).

Er is plaats voor maximaal 5 cursisten per les.
Lees meer over de  cursus

Advertenties