Workshops

Losse op zichzelf staande Qigong sessies:

Een workshop is ideaal als je niet wekelijks aan een cursus wilt deelnemen; of als je eerst eens wilt kennismaken met Qigong.

Een workshop is een persoonlijke training en wordt gegeven op afspraak
(op een dinsdag of donderdag in de ochtend, middag of avond ) Je kunt dus een Qigong-sessie doen op een datum en tijdstip dat jou het beste uitkomt.

Thema’s:
Er zijn workshops met diverse thema’s. Het zijn volledige Qigong sessies in een bepaald thema, die tijdens de cursus in gedeeltes aan bod komen.

Introductie workshop Qigong
Kennis maken met Qigong aan de hand van bewegingsoefeningen en visualisaties. Je krijgt uitleg over de begrippen en maakt kennis met oefeningen uit de verschillende thema’s. 

12 Rivers of Qigong
In deze Qigong-sessie doen we oefeningen voor de  orgaan-meridiaan van Long White Cloud uit de traditie van de Hua- familie
Deze oefeningen stimuleert de 12 meridianen die specifiek met de organen zijn verbonden en zorgen voor een goede doorstroming.

Between heaven and earth
We doen oefeningen voor de 8 belangrijke meridianen ten behoeve van o.a. bloedsomloop, zenuwstelsel, bindweefsel, botten, gewrichten, etc
De oefeningen helpen bij het verplaatsen en richten en daardoor verversen van energie.

Swimming dragon
Een qigong sessie met “Swimming dragon” en andere oefeningen die fijn zijn voor je rug.
Voor een flexibele ruggengraat, masseren van interne organen, een goede geestelijke en fysieke balans; zorgt voor goede doorstroming in de zenuwbanen langs je wervelkolom.

5 Animals
Prachtige oefeningen die de bewegingen verbeelden van de  Beer, Aap, Tijger, Hert en Vogel. Ze zijn verbonden met de organen en de 5 elementen.
Voor souplesse en kracht in ontspanning, stimuleert de interne organen en bloedsomloop.

Tekenmeditaties
Er zijn diverse tekenmeditaties die ontspannend werken en waarmee je op een leuke manier de principes van Qigong leert kennen. (Dus ook een leuke vorm van introductieles).

lees meer over Tekenmeditaties….

Klankreis
Door verschillende instrumenten wordt je meegenomen op een reis van diepe ontspanning. Lees meer over deze weldadige klankreis…..


Qigong 
wanneer het jou uitkomt.

Een workshop is een persoonlijke training en wordt gegeven op afspraak (op een dinsdag of donderdag, in de ochtend, middag of avond ) Je kunt dus een Qigong-sessie doen op een datum en tijdstip dat jou het beste uitkomt.
De tijdsduur van een Thema-workshop is 1,5 uur en het kost € 12,-
De introductie workshop Qigong duurt 1 uur en kost € 6,- ( na de introductieles kun je instromen bij de cursus op woensdag-avond of vrijdag-ochtend zie cursus

Aanmelden of info

Cursus
Wanneer je na een workshop het geleerde graag goed wilt onthouden of dieper op achtergronden van de bewegingen in wilt ingaan, dan kun je instromen bij de cursus.
De cursus is opgedeeld in 2 blokken met 6 lessen van 1 uur op woensdag of vrijdag (i.o. eventueel op dinsdag)
Een cursusblok kost  € 36,- p.p. (als je instroomt betaal je vanaf de les dat je instroomt, dat mag dus ook als de cursus al begonnen is).

Er is plaats voor maximaal 5 cursisten per les.
Lees meer over de  cursus

Advertenties